adult_plant1

Deze volwassen planten zijn klaar voor de bloeifase die ze nog mooier maakt!

Gezond substraat

De groei van de volwassen planten wordt voortdurend gecontroleerd door een met voedingsstoffen verrijkt substraat te verstrekken om een betere groei te garanderen. 

Biologische bestrijding

Planten worden gekweekt onder natuurlijke omstandigheden met biologische bestrijding om een groene omgeving te hebben. 

Water besparen

Door water te recycleren en op het juiste moment van de dag te gebruiken, besparen we de hoeveelheid water die in onze kwekerij wordt gebruikt. 

Gezonde planten

De combinatie van voedingsstoffen en water met de juiste biologische bestrijding helpt de planten om gezond te groeien. 

Volwassen Orchideeën Planten

Jonge planten worden gedurende 10 maanden opgekweekt om als volwassen planten met bladeren en wortels te worden beschouwd. Ze hebben echter nog enkele maanden nodig om bloemen te ontwikkelen.  

Naarmate de groei vordert, gaan de volwassen planten over tot een specifieke groeiscreening voor hun volgende stadium. De planten die aan de groei-eisen voldoen, gaan naar het volgende stadium, terwijl de resterende planten in dezelfde fase blijven groeien om de rijpheid te bereiken en naar het volgende stadium over te gaan.

mission

Selectie

Wij maken gebruik van geavanceerde scantechnologie om ervoor te zorgen dat elke plant zijn groeimijlpalen bereikt alvorens naar het volgende stadium over te gaan. 

rsz_our_mission3

Productie

De productie omvat verschillende stadia van plantengroei en -ontwikkeling. Elk stadium is belangrijk en krijgt de beste zorg voordat het uit onze faciliteit wordt verzonden. 

Ontdek onze service en de arrangementen die passen bij elk interieurontwerp.