Orchideeën voor speciale evenementen

Bloemen worden steeds populairder. Wij gebruiken bloemen in elke gelegenheid. Bloemen zijn mooi, aromatisch en veranderen de sfeer onmiddellijk ten goede. Tegenwoordig zien we planten en bloemen in elk huis als een decor. Orchideeën zijn heel speciaal met hun patroon en kleurrijkheid. We worden elke dag geïnspireerd door het kijken naar hoe ze opgroeien van een jonge tot een volwassen plant die dan uiteindelijk in bloei komt.

Wij leveren dagelijks bloemen. Wij kweken miljoenen planten en leveren deze aan klanten en supermarkten over de hele wereld. Voor speciale gelegenheden kweken wij planten apart om aan de vraag van de markt te voldoen. Het is onze specialiteit om planten te kweken voor dagelijks gebruik en voor speciale gelegenheden.

Wij maken ook arrangementen die passen bij speciale gebeurtenissen met kleurrijke potten, labels, wenskaarten en mooie hoezen. Een bloeiende orchidee in huis of bij een gelegenheid maakt het geheel heel stijlvol en feestelijk!

Valentijnsdag

Levering voor Valentijnsdag

Valentijnsdag wordt over de hele wereld gevierd op 14th Februari. Het is gebruikelijk om bij deze gelegenheid bloemen aan te bieden. Bloemen zijn het symbool van passie en zijn natuurlijk een grote klassieker geworden om op Valentijnsdag je liefde te verklaren aan je geliefde, je vrouw of man of je vriendin of vriend. Valentijnsdag is een ideale gelegenheid om bloemen te sturen.

Bloemen bezorgen met liefde

Rode rozen worden beschouwd als een klassieker op Valentijnsdag. Orchideeën maken echter een krachtig statement dat nooit onopgemerkt zal blijven. Orchideeën staan ook voor schoonheid en liefde. Met hun grote, prachtige bloemen die maandenlang meegaan, kunnen ze groeien en jarenlang blijven bloeien als we ze met de juiste zorg kweken. 

Vrouwendag

8 maartth wordt gevierd als Internationale Vrouwendag. Meer dan 100 landen in de wereld vieren Internationale Vrouwendag. Elk land heeft zijn eigen manier om deze dag te vieren die hem bijzonder maakt. 

Het is gebruikelijk om bloemen te schenken in sommige landen zoals Italië, Rusland, de Verenigde Staten, enz, 

De kleuren paars, groen en wit zijn het symbool van de Internationale Vrouwendag. De kleuren staan voor rechtvaardigheid, waardigheid en hoop. Orchideeën nemen de kleuren van het symbool over en staan als een goed voorbeeld dat de karakters van vrouwen weerspiegelt door haar kleuren.

Pasen

Levering voor Paaszondag

Tijdens de paasdagen vullen de meeste winkels hun winkels met phalaenopsis-orchideeën, vooral met paarse, witte en gele kleurige bloemen. Tijdens de vastentijd wordt paars gezien als symbool voor pijn, lijden en boetedoening. Bij andere gelegenheden staat paars voor rechtvaardigheid, waardigheid en koningschap. Op Paaszondag worden de kerken versierd met wit en goud, de kleuren van hoop, zuiverheid en eerbied, om vreugde en feest uit te drukken. De combinatie van de gele kleur van de bloem met de lila kleur zorgt voor de feestelijke sfeer van Pasen! 

Levering van bloemen op het juiste moment

Voor dit speciale seizoen schikt Satter de planten in eivormige vazen waarop eieren zijn geschilderd met groene bladeren/mossen! Eieren worden beschouwd als een symbool van nieuw leven! 

Moederdag

Moederdag wordt over de hele wereld in verschillende vormen gevierd om het moederschap te eren. Tijdens deze dag worden moeders gekoesterd met bloemen, cadeaus, quality time, enz. In Nederland wordt de tweede zondag van mei gevierd als Moederdag. Naast boeketten worden potplanten steeds populairder vanwege hun langdurige uitstraling en gemakkelijke verzorging. Satter sluit zich aan bij deze viering door aan de vraag uit de markt te voldoen met nieuwe arrangementen. Twee planten in één pot maakt het nog mooier op deze speciale dag!

Vaderdag

In het algemeen is het minder gebruikelijk dat mannen bloemen ontvangen in vergelijking met vrouwen. Recente studies hebben echter aangetoond dat vaders dezelfde vreugde en dankbaarheid ervaren bij het ontvangen van een phalaenopsis orchidee op Vaderdag als moeders dat doen op Moederdag. In kwekerijen vinden mannen het leuk om nieuwe soorten orchideeën te kweken en te ontwikkelen. Satter Orchids levert orchideeën met een aantrekkelijk bedankje als Vaderdagspecial die mannen zonder tuinervaring de kans geeft om thuis te genieten van het kweken van orchideeën!

Kerstmis

Kerstmis is een andere speciale gelegenheid om het huis te versieren met bloemen. Orchideeën kunnen een onderdeel worden van kleurrijke kerstdecoratie met kleurrijke vazen. Satter kweekt planten met gemengde kleuren en biedt een speciaal arrangement van twee planten geleverd in een doos voor Kerstmis dat het zeer uniek en kleurrijk maakt.

Nieuw Jaar

Orchideeën zijn altijd een onderdeel van elke gelegenheid. Ook voor Nieuwjaar is er geen uitzondering. Satter heeft het ook in dit jaargetijde druk met het leveren van planten met mooie arrangementen. Wij leveren planten in een lange glazen vaas met kleurrijk papier om het heel speciaal te maken voor Nieuwjaar!

Klaar om meer te weten te komen?