Orchideeën zijn een geschikte aanvulling voor allerlei speciale evenementen en decoraties. Over het algemeen worden de potplanten cadeau gegeven en in huizen geplaatst voor evenementen zoals Valentijnsdag, Vrouwendag, Pasen, Moederdag, Vaderdag, Kerstmis, Nieuwjaar, en zo veel meer. Snijbloemen worden hoofdzakelijk gebruikt in decoraties en ook in bloemstukken zoals boeketten.

Orchideeën zijn een van de mooiste bloemen en ze worden gepresenteerd in verschillende vormen, afhankelijk van de gelegenheden. Onze arrangementen zijn vooral gericht op de interesse van onze klanten en de eisen van de markt. Arrangementen van Satter Orchids omvatten kleurrijke vazen, hoezen, meerdere ontwerpen, bloemkleurcombinaties, wensbriefje, enz,   

Het afleveren van onze planten onder optimale omstandigheden is erg belangrijk om de kwaliteit van de planten en bloemen te behouden. Onze vrachtwagens zijn ingericht voor het bezorgen van bloemen en rijden door heel Nederland en andere bestemmingen in Europa.

Potplanten met orchideeënbloemen gaan motten lang mee en zijn gemakkelijk te onderhouden. Ze bieden felgekleurde bloemen die een mooie aanvulling kunnen zijn in allerlei gelegenheden en een prachtig decor kunnen zijn voor zowel uw huis als zakelijke werkplekken te allen tijde!  

We zijn aardige mensen met veel ervaring.

Uitstekende en gemoderniseerde kas met vele variëteiten. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan potten die passen bij hun bloemkleur! Aardige mensen en goede locatie!

Sandra Brouwer

Wij, een nieuwe klant wat betreft het starten van onze zakenrelatie met Satter Orchids, zijn onder de indruk van hun vriendelijke benadering en de kwaliteit van de planten! Het verkoopteam is altijd beschikbaar voor onze vragen en wensen.

Gerard Visser

Ik hoef me nooit zorgen te maken over de planten die verzonden worden. Goede kwaliteit en goede condities. Perfect op tijd geleverd zoals altijd. Een echte aanrader!

Renee Bakker

Satter is een Nederlands familiebedrijf in Phalaenopsis. De locatie van het bedrijf is prachtig en dicht bij een rivier. De kas is vrij grootschalig en ze besparen meer energie door de warmte. Ze hebben een zeer vriendelijk management en we vinden het gemakkelijk om hen onze interesses en wensen over te brengen.

Hendrik De Jongh

Een geweldige kwekerij vol met prachtige planten! Het kweken van planten met behulp van moderne technologie die meestal met automatisering.

Maarten van de Berg