Satter Orchids zijn speciaal op een manier dat ze gemaakt zijn!

Satter Orchids zijn speciaal op een manier dat ze gemaakt zijn!

youngplants2

Jonge planten

De jonge planten worden geproduceerd uit meristeemculturen met behulp van plantweefselkweektechnieken. De planten worden bij levering uit laboratoria gecontroleerd op een geschikte blad/wortelverhouding. De eerste groeifase van weefselkweekplanten vereist speciale omstandigheden.

Satter Orchids ontvangt ook grote hoeveelheden jonge planten in het plug-stadium. Het voordeel van planten in het plugstadium is dat de groeiperiode met 5-7 maanden wordt verkort in vergelijking met weefselkweekplanten.

De schoonheid, complexiteit en ongelooflijke diversiteit van orchideeënbloemen zijn ongeëvenaard in de plantenwereld.

Volwassen planten

Jonge planten hebben ten minste 10 maanden nodig om het "volwassen" stadium in onze kas te bereiken. Het duurt nog een paar maanden voordat de planten bloemen ontwikkelen. Naarmate de plant groeit, blijven we de voortgang volgen en evalueren we de groei en de gezondheid van de plant.

Wij maken gebruik van geavanceerde scantechnologie om ervoor te zorgen dat elke plant zijn groeimijlpalen bereikt voordat hij naar een ander deel van de kas wordt verplaatst.

adult3

Phalaenopsis kweken is een kunst! Wij zijn uniek met onze variëteiten, ontwikkeling en klanttevredenheid. Innovatie in groei en ontwikkeling is onze missie!

plant_journey2

De reis van de plant

Laboratorium

Onder specifieke omstandigheden worden nieuwe planten geproduceerd. Het proces in het laboratorium duurt ongeveer twee jaar om jonge planten te produceren voordat we ze in een kas kweken.

Kas

Geselecteerde kwaliteitsplanten die voldoen aan de scheut/wortelverhouding worden overgebracht naar onze kas. De planten worden voortdurend gecontroleerd en ondergaan verschillende sorteringen alvorens naar het volgende stadium te gaan.

Bloeiend

De bloei komt op gang onder koude omstandigheden. De planten zijn gesorteerd op kleur, aantal bloemen en grootte. 

Dispatch

Volgens de wensen van onze klanten worden de planten in keramische/kunststof potten met hoezen gezet voordat ze de fabriek verlaten. 

Phalaenopsis: De meest aantrekkelijke orchidee ter wereld.