|    Product zoeken    |   

Floricultura lanceert de Phalaenopsis AromorA serie. Het is een in het oog springende serie Phalaenopsis soorten, die allemaal een heerlijke geur hebben. De AromorA serie wordt in de schijnwerpers gezet op de Huishoudbeurs van Floricultura in Heemskerk, die dit jaar wordt gehouden van 26 oktober tot en met 13 november.

De extra dimensie van AromorA

De AromorA-serie biedt iets extra's. 'De verleidelijke geuren zijn een genot voor de zintuigen, waardoor u een rijke ervaring kunt creëren die zowel uw klanten als hun eigen klanten zal verrassen', zegt Ronald van Geest, CEO van Floricultura. 'Bovendien kenmerken de rassen uit de AromorA-serie zich door hun uitstekende spike-prestaties en een vergelijkbare bloeitijd als onze andere rassen.'

Begin met 5 soorten

De Phalaenopsis AromorA serie begint met 5 soorten, waaronder de betoverende Secret Fragrance. Het is de vijfde Phalaenopsis serie uitgebracht door Floricultura. Lingua en Elastica, Flowerful en Eccentrix werden al eerder geïntroduceerd.

Floricultura Huishoudbeurs

Tijdens de Floricultura Home Fair van 26 oktober tot en met 13 november wordt de AromorA serie in de schijnwerpers gezet. Vanzelfsprekend kunt u hier ook alle andere Phalaenopsis series en ons reguliere assortiment bewonderen. De Home Fair is het Floricultura alternatief voor de Trade Fair Aalsmeer en wordt gehouden op het terrein van Floricultura aan de Strengweg 17a in Heemskerk. Bezoekers worden verzocht vooraf een afspraak te maken om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.